„Bez entuzijazma se ne mogu postići velike stvari“

Uz pomoć pulsirajuće magnetne terapije obezbeđujemo našem organizmu redovno održavanje njegovog magnetnog polja koje mu je potrebno da zdravo i besprekorno funkcioniše u svakodnevnom životu. Ova terapija stvara optimalnu okolinu ( čauru ) u kojoj se pokreću svi prirodni odbrambeni tokovi našeg organizma. Terapijska svojstva i lekovito dejstvo pulsirajuće magnetne terapije potvrđuju razna proučavanja i ispitivanja koja su izvršena na raznim poznatim međunarodnim fakultetima, kao i u mnogim bolničkim ustanovama. Ona se uspešno primenjuje već više od 20 godina i naučno je priznata širom sveta.

Danas je na tržištu prisutan široki asortiman raznih aparata koji funkcionišu na principu pulsirajuće magnetne terapije. Ova knjiga želi da vam pomogne u tome da što lakše izaberete aparat koji je lično vama najefikasniji. Alternativa je aparat izrađen na principu pulsirajuće magnetne terapije i pomogao je u potpunom izlečenju hiljadama ljudi koji ga i dalje koriste sa najvećim zadovoljstvom i poverenjem. Njegovo korišćenje ne iziskuje strogi nadzor i neprestanu kontrolu stručnog medicinskog osoblja, tako da ga sa sigurnošću i lakoćom možemo koristiti i kod kuće. Trebamo jedino da se pažljivo pridržavamo svih uputstva koja su priložena uz aparat. Naravno, on se pored toga svakodnevno koristi i u stručnim medicinskim i vojnim ustanovama – specijalizovanim ambulantama i bolnicama širom sveta.Images
Images


Pulsirajuća magnetna terapija

Kao lekar, moram priznati da je Pulsirajuća magnetna terapija zastupljen i u mom malom tridesetokrevetnom institutu za Negu u Sarvasu ( Szarvas ) u Mađarskoj, i uspešno ga koristim u lečenju svojih pacijenata kojima je potrebna pulsirajuća magnetna terapija. Za svih ovih godina od kada intenzivno koristim ovu terapiju, imao sam prilike da se i sam uverim u njegova pozitivna dejstva, i želim da iskoristim ovim putem sva svoja iskustva podelim sa mojom dragim čitaocima. Naravno, kako to naš narod kaže: dok ne isprobaš, ne znaš! Moram da priznam da ga i ja lično koristim i to sa strogom redovnošću, dva puta na dan, isključivo u preventivne svrhe.

„Porodica“ raznih aparata na principu pulsirajuće magnetne terapije je dobio novog člana po imenu Alternativa. On ima sve pozitivnosti svojih predaka, ali se pojavio sa mnogo elegantnijim dizajnom, što u praktičnom smislu znači da je pulsirajuća magnetna terapija izrađena daleko profesionalnije od svih ostalih na tržištu. Najvažnija promena međutim jeste njegova nova kontrolna jedinica sa kojom pacijent može upravljati mnogo lakše i jednostavnije podešavajući ga u zavisnosti njegovih ličnih zdravstvenih potreba. U to ćete se i sami uveriti tokom koričćenja ove terapije. A ja lično mogu samo da Vam potvrdim činjenicu da terapija zaista zauzima istaknuto i veoma ugledno mesto u komplementarnoj i alternativnoj medicini.